"Der PC läuft auf Standardtakt, dafür ist mein Android-Tablet übertaktet. Man muss einfach mit der Zeit gehen." « that
Thread rating

Author
  
Post A Reply

berndy2001

Komasäufer
Avatar
Registered: Feb 2003
Location: Vienna
Posts: 884
nein, ich meinte schon das was ich schrieb. Sieht so aus: http://www.ubeeinteractive.com/products/cable/evw3230

Old Post 29.08.2014 - 14:38 berndy2001 is offline Click Here to See the Profile for berndy2001 Click here to Send berndy2001 a Private Message Find more posts by berndy2001 Add berndy2001 to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

yrref

Little Overclocker

Registered: Feb 2012
Location: Yes
Posts: 110
quote:

Originally posted by berndy2001
nein, ich meinte schon das was ich schrieb. Sieht so aus: http://www.ubeeinteractive.com/products/cable/evw3230


Bei dir heisst es einmal "ubee EVM3236"
jetzt mit Link auf ein "ubee EVW3230"

Also was jetzt? Neu wird für 250 Mbit Anschlüsse das ubee EVW3226 ausgegeben.
Habe ich selber seit ich 250Mbit habe.

Old Post 30.08.2014 - 22:31 yrref is offline Click Here to See the Profile for yrref Find more posts by yrref Add yrref to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

berndy2001

Komasäufer
Avatar
Registered: Feb 2003
Location: Vienna
Posts: 884
modellnr. bzw. partno.
img_20140830_223302_196637.jpg

Das EVW3226 ist ein wlan-router, welchen man jedoch auf bridge umstellen kann.

Last edited by berndy2001 on 30.08.2014 at 22:44

Old Post 30.08.2014 - 22:39 berndy2001 is offline Click Here to See the Profile for berndy2001 Click here to Send berndy2001 a Private Message Find more posts by berndy2001 Add berndy2001 to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

yrref

Little Overclocker

Registered: Feb 2012
Location: Yes
Posts: 110
quote:

Originally posted by berndy2001
modellnr. bzw. partno.
img_20140830_223302_196637.jpg

Das EVW3226 ist ein wlan-router, welchen man jedoch auf bridge umstellen kann.



nein, ich meinte schon das was ich schrieb. Sieht so aus: http://www.ubeeinteractive.com/products/cable/evw3230

Dein Link zeigt aber ein W-Lan Modem
das Bild ein normales Modem.

Old Post 31.08.2014 - 22:56 yrref is offline Click Here to See the Profile for yrref Find more posts by yrref Add yrref to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

creative2k

wurde ge-itx't!
Avatar
Registered: Jul 2002
Location: Vienna
Posts: 5639
Also ich hab grad meinen Vertrag umstellen lassen vom 150mbit topfit aufs 250mbit und kann mein altes Ubee ohne wlan behalten, nur als Info
|ITX-Sys|CPU|Intel Core i5 4570S |MB|ASUS Z87I Pro |RAM|2x4GB TeamGroup Xtreem DDR3-2666 11-13-13-35-1T
|GFX|PhysX|EVGA GeForce GTX780 Classified |SSD|2x Samsung SSD830 256GB |NT|Corsair CS750M |Case|Fractal Design Node 304
|Home Entertainment|Panasonic TX-P65VTW60 |AVR|Denon X4000|Soundsys|Heco Metas XT 701 + 301 + Sub 251A
SBT Rating

Old Post 01.09.2014 - 17:28 creative2k is online now Click Here to See the Profile for creative2k Click here to Send creative2k a Private Message Find more posts by creative2k Add creative2k to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

InfiX

baka
Avatar
Registered: Mar 2002
Location: Graz
Posts: 6010
thx, gut zu wissen
[desktop] i7 920 @ Noctua NH-U12P | Asus P6T | 3x2GB Dominator 1600Mhz CL8 | Radeon HD5870 + HD5450 | Xonar D2 | Plextor M5S 128GB | SeaSonic X-750W | Stacker STC-T01
[server] G3220 | Supermicro X10SL7-F | 8GB DDR3 ECC | Plextor M5S 128GB | SeaSonic SS-400L1U | LianLi PC-V355
[diablu] Baba @ 70 | WD @ 70

Old Post 01.09.2014 - 17:35 InfiX is online now Click Here to See the Profile for InfiX Click here to Send InfiX a Private Message Visit InfiX's homepage! Find more posts by InfiX Add InfiX to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

Elbart

Big d00d

Registered: Dec 2002
Location: Hobbingen
Posts: 196
Bitte schreibt's Modellnummern dazu...

Old Post 01.09.2014 - 17:36 Elbart is offline Click Here to See the Profile for Elbart Click here to Send Elbart a Private Message Find more posts by Elbart Add Elbart to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

creative2k

wurde ge-itx't!
Avatar
Registered: Jul 2002
Location: Vienna
Posts: 5639
Jaaa hier bitte: (und is schon umgestellt! )
click to enlarge
click to enlarge
|ITX-Sys|CPU|Intel Core i5 4570S |MB|ASUS Z87I Pro |RAM|2x4GB TeamGroup Xtreem DDR3-2666 11-13-13-35-1T
|GFX|PhysX|EVGA GeForce GTX780 Classified |SSD|2x Samsung SSD830 256GB |NT|Corsair CS750M |Case|Fractal Design Node 304
|Home Entertainment|Panasonic TX-P65VTW60 |AVR|Denon X4000|Soundsys|Heco Metas XT 701 + 301 + Sub 251A
SBT Rating

Old Post 01.09.2014 - 18:02 creative2k is online now Click Here to See the Profile for creative2k Click here to Send creative2k a Private Message Find more posts by creative2k Add creative2k to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

Scoty

Big d00d
Avatar
Registered: Feb 2002
Location: Wien
Posts: 160
Bei mir sind sämtliche Downloads fehlerhaft seid Stunden. Hat noch wer Probleme?

Old Post 01.09.2014 - 18:19 Scoty is offline Click Here to See the Profile for Scoty Click here to Send Scoty a Private Message Find more posts by Scoty Add Scoty to your buddy list
Report to moderator Reply with quote

phono

Big d00d

Registered: Jun 2009
Location: Austria
Posts: 194
Betreibt UPC noch einen Newsserver?

Wenn nein: hat jemand einen Tipp für eine gute - kostenlose - Alternative?

Old Post 02.09.2014 - 06:00 phono is offline Click Here to See the Profile for phono Click here to Send phono a Private Message Find more posts by phono Add phono to your buddy list
Report to moderator Reply with quote
All times are GMT +1 hour. The time now is 16:04.
  
Post A Reply

Forum Jump:
Rate This Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is OFF
 
touchup Links
Link Jump:

Partners:
» Gamers.at

Friends:
» Notebookcheck.com
» oc-lab.si
» ocaholic.ch

< Contact Us - Forums - About overclockers.at - Impressum - Unsere Mediadaten >